Száz méter magasról zuhant bele a Fekete-tengerbe egy édesapa: nem élte túl a tragédiát

baleset tragédia édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
38 éves édesapa zuhant a halálba, miután 100 méter magasról motorozás közben megcsúszott egy hegygerincen. Az életét már nem tudták megmenteni.

Mihail Blumenfeld tapasztalt motoros volt, 14 éves kora óta járta az utakat két keréken, egy apró figyelmetlenség azonban az életébe került.

A 38 éves édesapa épp felért motorjával egy hegygerincre, amikor egy rossz lépés miatt lecsúszott a mélybe. Úgy tudni, száz méter magasról zuhant bele a Fekete-tengerbe, Oroszországban.

"Több mint tíz éven át együtt motoroztunk. Élt-halt érte, nagyon szerette, folyamatosan próbára tette magát a nehéz, extrém emelkedőkön. De ezúttal megbotlott. Nem volt kezdő. Profi volt. Ez egy baleset volt" – árulta el Szergej Csernobaj, a férfi jóbarátja.

Az özvegy képtelen feldolgozni, hogy férje nincs többé.

"Olyan szomorú, amikor egy apró figyelmetlenség miatt véget ér az élete. 14 éves kora óta űzte ezt a sportot. Nagyon szerette az extrém sportokat, sok tapasztalata volt. Nagyon jól tudott motorozni. Nem tudom, hogyan történhetett" - mondta sírva Julia a The Sunnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.