"Lett egy falam, az stabilan" - Tóth Andi őszintén vallott az elmúlt időszak nehézségeiről

Forrás: Tóth Andi/Instagram -
TV2 vallomás Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Andi kamera elé állt és elmondta, nehéz időszak van mögötte. Rengeteg bántást kapott, ezek azonban sok mindenre megtanították.

Tóth Andi mögött nehéz időszak van, rengeteg bántást kapott, de úgy döntött, nem hallgat tovább. Kiss Ramónának nyílt meg, és beszélt őszintén azokról a dolgokról, amiken keresztülment.

"Tudom, hogy kiforgatják a szavaimat, hogy másképp tudják értelmezni" - mondta Tóth Andi, aki éppen ezért lett zárkózottabb. "Illetve nem feltétlen akarok mindenkinek mindent megosztani magamról. Ilyenkor igyekszem talán egy kicsit felszínesebben mesélni a dolgaimról, hogy munka van, fáradt vagyok, dolgozom, ez van" - árulta el az énekesnő.

Tóth Andi a nehézségekről vallott Forrás: Tóth Andi/Instagram

"Kialakult egy olyan személyiségem, ami megosztó, nyilván azt látom, ezen sokat gondolkodtam, hogy miért megosztó, de talán azért, mert erős, és nem sok erős karaktert ismernek" - mondta Andi, aki bevallotta, soha nem tudta megjátszani magát. "Kimondom, amit gondolok, úgy öltözöm, ahogy érzem, azt énekelem, amit szeretnék" - árulta el az énekesnő. Hozzátette, ez nem feltétlenül szimpatikus.

"Nem zárkóztam be. Lett egy falam, az stabilan, viszont nincs zárva a kapu. Nem az van, hogy lakat van rajta, be van zárva simán. Ki lehet nyitni azt a kilincset, viszont csak olyanoknak engedem, akiken látom, hogy jóindulattal és kíváncsisággal lépnének be, nem rosszindulattal. Nagyon jó emberismerő lettem az elmúlt évek alatt" - mondta Andi. Egy embert azonban közel engedett magához, mégpedig Marics Petit. Kapcsolatukat sokáig titkolták, de ez sem véletlen.

"A magánéletem, a párkapcsolatom, a barátaim, illetve a munkám mélyebb részeit nem feltétlenül osztom meg. Ez nem azért van, mert titkolnék bármit, vagy én magam vagyok felszínes, csak attól függetlenül, hogy közszereplők vagyunk, mindenkit megillet a magánélet" - mondta Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.