Gyerekkori barátja búcsúztatja Csapó Gábort: "Az úszósport hozott össze bennünket"

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
gyász Riskó Géza tragédia búcsúztató gyerekkori barát Csapó Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November elején súlyos állapotban került kórházba Csapó Gábor olimpiai bajnok vízilabdázó. Nem sokkal később jó hírek érkeztek a legendáról, és sokan bíztak abban, hogy felépülhet, ám a szervezete feladta a harcot. Csapó pár nappal ezelőtt életét vesztette.

Csapó Gábort, vagy ahogy sokan ismerték, Dudit az egész ország szerette, és nemcsak sporttársai, hanem mindenki gyászolja. Egykori szerelme, Zalatnay Sarolta is szép emlékeket őriz róla, hiszen hét évig éltek boldog párkapcsolatban és a válásuk után is jó viszonyban maradtak. Most egy másik jó barátja, Riskó Géza újságíró is megemlékezett az elhunyt legendáról.

Csapó Gábor Forrás: MTI/Zih Zsolt

– kezdte a visszaemlékezést Riskó a Ripostnak. Az újságíró elárulta, hogy Dudira mindig lehetett számítani, sőt egyszer megmentette őt egy verekedéstől:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.