Tinder-lovag mentette meg a Pest megyei nőt: rosszul lett az első randin

epilepszia Országos Mentőszolgálat Tinder randi rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Epilepsziás rohamot kapott egy első randevú első néhány percében egy nő, de partnere azonnal a segítségére sietett.

A páros a legnagyobb közösségi társkeresőn ismerkedett össze, azonban az első találkozásnál rosszul lett a 30 év körüli nő. A férfi szerencsére tisztában volt azzal, mit a teendő ilyenkor, és azonnal a segítségére sietett, így nem történt nagyobb baj.

"A legnagyobb közösségi párkeresőn ismerte meg egymást az a pár, amelynek 30 év körüli hölgy tagja rosszul lett tegnap az első randin. A nő ugyan ismert epilepsziás beteg, mégis annyira izgult az első személyes találkozás miatt, hogy elfelejtette bevenni a gyógyszereit és rögtön a bemutatkozó puszi után eszméletét vesztette, majd teljes testével rángatózni kezdett. Szerencsére az udvarló pontosan tudta, mi a teendő ilyen esetben és kabátját a nő feje alá téve óvta partnerét a sérülésektől, miközben értesítette a mentőket. Bajtársaink percek alatt helyszínre értek és ellátták a beteget, akit végül aggódó megmentője kíséretében, stabil állapotban szállíthattak kórházba. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!" - írta az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.