Három évvel ezelőtt veszítette el otthonát Bíró Ica, ugyanis a tíz éve felvett svájci frank alapú hitelének a háza volt a fedezete. Az egykori modellt kilakoltatták, ám nem hagyta annyiban az ügyet és most úgy néz ki, neki lehetett igaza.

Bíró Ica feljelentette az ügyében eljáró végrehajtókat, a rendőrség pedig ismeretlen tettes ellen indított vizsgálatot hivatali visszaélés és csalás gyanúja miatt. A Metál Lady ügyvédje szerint, ha a végrehajtó jogellenesen rendelte el a végrehajtási eljárás folytatását, akkor minden azzal kapcsolatos intézkedése is jogellenes, így az árverés is.

Bíró IcaForrás: Instagram / Bíró Ica

Nemrég váratlan reménysugár csillant fel előttem, mert még az is lehet, hogy vissza tudom szerezni az elárverezett ingatlanjaimat

– mesélte a Blikknek Bíró Ica.

Megkerestem az ismerősömet, Gulya Tibort és ügyvédeit, akik átnézték a végrehajtások anyagát, és olyan dologra bukkantak, amely alapján felvetődik, hogy a végrehajtók jogellenesen jártak el az ügyeimben.

Bíró Icának szinte a nulláról kellett újrakezdenie, családja segítette, ő pedig egy butikban és recepción is dolgozott a nyáron.