Döbbenetesen kevés nyugdíjat kap Bíró Ica - most butikban és recepción dolgozik

Forrás: biroica.hu -
nyugdíj Bíró Ica Metal Lady munka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár rosszabbra számított, természetesen a 65 esztendős fitneszguru is tudja, hogy 89 ezer forintból aligha tudna megélni, ezért másod-, sőt, harmadállást is vállalt.

Az énekesnőként, színésznőként és modellként is ismertté vált Bíró Ica papíron ugyan már jogosult a nyugdíjra, esze ágában sincs az őt megillető összegből nyomorogni. Máris két „polgári" állást vállalt, melyek mellett igyekszik beindítani több hosszú távú projektjét is.

Bíró Ica Forrás: biroica.hu

„Az egyik egy butik, ahol eladó és amolyan tanácsadó vagyok. Szeretem, mert amikor a Metál Lady Butikomat működtettem, rengeteg nőnek segíthettem. Most ugyan nem a saját üzletemben állok a pult mögött, de ugyanúgy szeretettel csinálom. Valahogy meglátom, kinek mi áll jól, és ezt el is fogadják tőlem.

A másik civil állásom gyönyörű helyen van, a Teleki-Wattay-kastélyban, ahol heti több alkalommal vállalok 24 órás recepciós szolgálatot. Gyönyörű a hely, ahová a kutyusaimat is vihetem. Korábban dolgoztam már őrző-védő szolgálatban is, nem ismeretlen a 24 órás beosztás, de ez azért sokkal kellemesebb"

– mesélte a Blikknek Ica, aki jelenlegi kötelezettségeivel párhuzamosan dolgozik Főnix nevű, testi-lelki-szellemi egészséget magába foglaló életmódprogramján, továbbá zenei karrierjét is szeretné feléleszteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.