Borzasztó időszakot élt meg Kulcsár Edina exe, Szabó András Csuti. Az üzletember és influenszer tavaly nagypapáját és bátyját gyászolta, idén pedig mindkét nagymamáját elveszítette.

Egyik nagymamája sem volt beteg, mégis heteken belül mindketten örökre lehunyták a szemüket. Csuti minderről Hajdú Péter interneten visszatért műsorában, a Frizbiben beszélt.

Apum anyukája elesett, lett egy combnyaktörése. Megműtötték, minden rendben volt. Beszéltem vele telefonon, mondták, hogy 1-2 nap fekvés a kórházban, és minden rendben lesz, jöhet haza. Még délután beszéltünk vele, az egész család, és késő este jött a hívás, hogy meghalt

– idézte a Bors Csutit. Ezt követően újabb tragédia vetett árnyékot a családra, ugyanis az anyai nagymama is kórházba került.

CsutiForrás: TV2 Sajtószoba

"Ő bekerült a kórházba, köhögéssel és egyéb dolgokkal. Ez egy pénteki nap volt, beszéltünk vele telefonon, beszélt vele Medox is telefonon. Mondta neki: »Dédike, gyógyulj meg! Hamarosan találkozunk". Szombaton és vasárnap is beszéltünk vele, sokkal jobb volt a hangja, jól reagált a dolgokra. Úgy éreztük, jobban lesz. Hétfőn reggel telefonált az orvos, hogy éjszaka kapott egy tüdőgyulladást, menjünk be elköszönni... Mondom: micsoda?! Amikor bementünk elköszönni, már nem reagált" – idézte fel Csuti, hogy mi történt a 97 éves korában elhunyt nagymamájával.