Csuti megrendítő vallomása: "Amikor bementünk elköszönni, már nem reagált"

Forrás: TV2 Sajtószoba -
nagymama gyász Szabó András Csuti Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Borzasztó időszakot élt meg Kulcsár Edina exe, Szabó András Csuti. Az üzletember és influenszer tavaly nagypapáját és bátyját gyászolta, idén pedig mindkét nagymamáját elveszítette.

Egyik nagymamája sem volt beteg, mégis heteken belül mindketten örökre lehunyták a szemüket. Csuti minderről Hajdú Péter interneten visszatért műsorában, a Frizbiben beszélt.

– idézte a Bors Csutit. Ezt követően újabb tragédia vetett árnyékot a családra, ugyanis az anyai nagymama is kórházba került.

Csuti Forrás: TV2 Sajtószoba

"Ő bekerült a kórházba, köhögéssel és egyéb dolgokkal. Ez egy pénteki nap volt, beszéltünk vele telefonon, beszélt vele Medox is telefonon. Mondta neki: »Dédike, gyógyulj meg! Hamarosan találkozunk". Szombaton és vasárnap is beszéltünk vele, sokkal jobb volt a hangja, jól reagált a dolgokra. Úgy éreztük, jobban lesz. Hétfőn reggel telefonált az orvos, hogy éjszaka kapott egy tüdőgyulladást, menjünk be elköszönni... Mondom: micsoda?! Amikor bementünk elköszönni, már nem reagált" – idézte fel Csuti, hogy mi történt a 97 éves korában elhunyt nagymamájával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.