Ashley Graham elárulta, a gyermekei mellett erre a legbüszkébb az életében

Forrás: Getty Images -
modell anyaság inspiráció Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ egyik legismertebb plus-size modellje először szerepel a divatvilágban nagy presztízzsel rendelkező Pirelli naptárban. Ennek kapcsán interjút adott a 24.hu-nak, melyben többek között arról is beszélt, mire a legbüszkébb a pályafutása és élete során.

Ashley Graham a feltett kérdésre rögtön azt válaszolta, hogy élete talán legnagyobb sikere az, hogy édesanya lett. A modellnek három gyermeke született, az első még 2020-ban, ikrei pedig idén januárban jöttek világra. A gyermekei jelentik számára a legnagyobb örömet, de emellett számtalan pozitív dolgot ki tudna emelni a karrierjéből. Mégsem a divatlapokban vagy a kifutón elért sikereket említette az első helyen.

Ashley Graham Forrás: Getty Images

"Számomra azok a meghitt pillanatok számítanak a leginkább, amikor az emberek az utcán odajönnek hozzám, vagy rám írnak Instagramon, hogy »Megváltoztattad az életem« vagy »Megmentetted az életemet«. Emberek, akik egy étkezési zavar vagy az öngyilkosság szélén állnak, találnak valakit, aki úgy néz ki, mint ők, és beszél arról, hogy a teste nem tökéletes és vékony, hanem nagyobb, és nemcsak elfogadja, de szereti a háti zsírpárnáit, és rájönnek, hogy ez rendben van" – mesélte a 24.hu-nak Graham.

Mint mondja, szívszorító a tudat, hogy sokan egészen addig rosszul érzik magukat a bőrükben, amíg rá nem jönnek arra, hogy az is egy út, ha elfogadják magukat és nem akarnak mindenáron megváltozni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.