A fürdőszobában adott életet ikreinek a népszerű modell: majdnem belehalt a szülésbe

szülés Ashley Graham rosszullét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashley Graham ikerfiai január 7-én születtek meg, így a plus size modell már háromgyerekes édesanyának mondhatja magát. A szülésével kapcsolatban sokkoló dolgot osztott meg a nyilvánossággal: saját otthonában, a fürdőszobában adott életet ikreinek, kis híján belehalt a szülésbe.

A 34 éves modell szüléstörténetéről vallott, kiderült, hogy majdnem tragédiával ért véget ikrei világrahozatala. Ashley Graham az otthonszülés mellett döntött, a fürdőszobában adott életet gyermekeinek. A szülés után azonban elvesztette az eszméletét. Majd amikor magához tért vért látott szó szerint mindenhol. Az édesanya később megtudta, hogy több liternyi vér vesztett.

"Nem akarták elmondani, hogy az egyik szülésznőnek meg kellett fordítania, és az ujját a hüvelycsontom fölé kellett helyeznie, hogy megpróbálja elállítani a vérzést. És nem akarták elmondani azt sem, hogy a véna a karomban folyamatosan összeomlott, nem tudták bevinni a tűt az oxitocinhoz"

- olvasható Ashley írásában.

A szülés után a modell gyermekei kiváló egészségnek örvendtek, ám ő négy napig feküdt az ágyban, és egy hétig nem tudott járni. Majdnem két hónapot töltött otthon - írja a Page Six.

"Most van egy kis időm, hogy meggyógyuljak, és kapcsolatba kerüljek a férjemmel és három fiammal, de alig várom, hogy többet megosszam veletek" - írta a Twitteren az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.