Így gratulált Rubint Réka a fiának, aki megnyerte a Farm VIP idei évadát

Rubint Réka TV2 gratuláció Farm VIP ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 28-án, szerdán este kiderült, hogy ifj. Schobert Norbert nyerte a TV2 sztárrealityjének idei szezonját. A győzelem pillanatában a helyszínen szurkolt fiának Rubint Réka és Schobert Norbi is, a fitneszlady azonban most saját oldalán is gratulált gyermekének.

Ifj. Schobert Norbert embert próbáló feladatban győzte le döntőbeli ellenfelét, az egykori luxusfeleséget, Smaltig Dalmát, aki összeomlott, mikor felfogta, hogy már nem nyerheti meg a versenyt.

– kezdte posztját Norbika édesanyja.

Ifj. Schobert Norbert, a Farm VIP harmadik évadának győztese és családja Forrás: TV2 Sajtószoba

"Miközben én Balin tartottam Alakreform tábort, ő tűző napon, esőben, mindenkihez és minden körülményhez alkalmazkodva 16! évesen minden egyes nap küzdött. Igen, akkor még 16 volt, amikor a műsort forgatták, és nem adta fel! Mert soha nem adjuk fel! Soha! Ezt ne feledjétek! A csoda ott van bennünk, bennetek."

– zárja a bejegyzést Réka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.