11 millió forint ütötte Schobert Norbi fiának markát: kiderült, mihez kezd a pénzzel

Forrás: TV2 Sajtószoba -
győztes főnyeremény milliók Farm VIP ifj. Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm VIP idei, harmadik szezonja ifj. Schobert Norbert győzelmével zárult, így ő vihette haza a tízmilliós fődíjat, valamint a verseny közben megszerzett plusz egymillió forintot is.

A fitneszguru legidősebb fia hatalmas küzdelemben győzte le döntőbeli ellenfelét, az egykori luxusfeleséget, Smaltig Dalmát. Norbika számára ez volt az első alkalom, hogy egyedül, szülei nélkül mutathatta meg magát, és egyből elérte a csúcsot. Bármennyire is élvezte a forgatást és a Farm VIP jelentette kalandot, és szívesen szerepelne még hasonló műsorokban, mégsem a médiában képzeli el a jövőjét.

Schobert Norbert, ifj. Schobert Norbert és Rubint Réka Forrás: TV2 Sajtószoba

Az érettségi után a közgazdasági egyetemen tanulna tovább, később pedig ingatlanokkal, valamint online marketinggel foglalkozna, és nem a médiában építene karriert – mondta a Blikknek ifj. Schobert Norbert, aki arról is beszélt, mihez kezd a fődíjjal, a 11 millió forinttal.

Norbi a nyereményt egyelőre félreteszi, később pedig szeretné befektetni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.