Embercsempészettel kapcsolatos ügy miatt vették őrizetbe a reality-sztárt

Forrás: Shutterstock -
Andrew Tate nemi erőszak őrizetbe vették reality-sztár letartóztatás embercsempészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányhős sztár nevét sokan ismerik, ugyanis nőgyülölet miatt kitiltották szinte az összes közösségi médiás felületről, mivel azt mondta, a nőknek fel kell vállalniuk a felelősséget a szexuális zaklatásért.

Andrew Tate és testvére, valamint két másik személy ellen április óta folyik nyomozás, a rendőrség munkája pedig most újabb szakaszba ért, ugyanis letartóztatták a valóságshow-hőst. Andrew mellett testvére, Tristan csuklóján is kattant a bilincs, a hatóság emberei pedig átkutatták az egykori kickbox világbajnok és influenszer bukaresti ingatlanját.

A Szervezett Bűnözést és Terrorizmust Nyomozó Romániai Igazgatóság (DIICOT) a Blikk cikke szerint közleményben tájékoztatta a nyilvánosságot az akcióról, de a Tate-fivérek nevét nem említette a sajtónak kiküldött anyagban. A rendőrség két brit és két román állampolgárt azzal gyanúsít, hogy egy embercsempészettel foglalkozó bűnözői csoporthoz tartoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.