Álarcos fegyveresek akarták kirabolni a híres focista családját

Forrás: AFP/John Thys -
fegyveres rablás Wales támadás rablás Gareth Bale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A walesi fociválogatott csapatkapitánya épp Katarban játszott a focivébén, amikor felesége nagynénjét megpróbálták kirabolni.

Gareth Bale egyike a legjobban fizetett és legnagyobb vagyonnal rendelkező focistáknak, ezért kerülhetett a rablók látóterébe. Az álarcos támadók azonban nem az ő otthonát vették célba, hanem feleségének, Emma Rhys-Jonesnak a nagynénjét próbálták megfosztani értékeitől.

Forrás: AFP/John Thys

Brit lapinformációk szerint négy álarcos férfi, puskákkal felfegyverkezve tört be az észak-walesi házba és aranyat követeltek az otthoniaktól. A rablás azonban nem sikerült, ugyanis a házban nem volt arany, így elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség letartóztatott egy férfit a betörés gyanújával, de az illetőt azóta elengedték. A hatóság tovább folytatja a nyomozást a rablásban részt vevő elkövetők után.

– idézte az Origo Sport a családhoz közel álló ismerőst.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.