Szörnyű átverés áldozata lett Weisz Fanni: visszaéltek a képével

Forrás: instagram.com/realweiszfanni -
átverés Weisz Fanni Tinder visszaélés csaló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég egy ismert társkeresőn használták Weisz Fanni fotóit. aki sajnos semmit nem tud tenni a képlopások ellen.

Nem indult kellemesen a modell éve. Az egyik követője hívta fel rá a figyelmét, hogy egy Tinderes kamuprofilt hoztak létre a képeivel.

"Nagyon sokszor visszaéltek a képeimmel, nem értem, miért csinálják, hisz előbb-utóbb kiderül az igazság. Bár olyan is volt, hogy adományt gyűjtöttek a nevemben, ami már nem csupán átverés, hanem csalás is" – kezdte Fanni, aki nem tud mit kezdeni az ilyen típusú visszaélésekkel, hiszen legtöbbször nagyon sokáig ki sem derül a csalás.

Weisz Fanni Forrás: instagram.com/realweiszfanni

"Sajnos az a legtöbb pillanatnyilag, amit tehetek, hogy megkérem a követőimet: jelentsék ezeket az oldalakat" - folytatta, hozzátéve, hogy borzasztó érzés azt látni, hogy visszaélnek az arcképével.

"Nagyon szörnyű érzés, mintha ellopnának egy darabot az életemből! Ami a legrosszabb, hogy mit érezhetnek vajon az áldozatok?! Azok az emberek, akik megtalálják a fotóim, és csevegni kezdenek valakivel, akiről azt hiszik, én vagyok. Ráadásul, ami az én örömöm, az pont az áldozatok csalódása, hiszen előbb-utóbb kiderül, hogy az egész egy nagy kamu, egy borzasztó átverés" - mondta a Ripostnak Fanni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.