Így alakul a következő napok időjárása

Forrás: MTI/Varga György -
időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra is marad az évszakhoz képest enyhe idő. 

Csütörtök

Eleinte az erősen felhős égből szórványosan várható eső, zápor, majd délután csökken a felhőzet, de a Dunántúlon ekkor is lehetnek záporok. Az északnyugati szél megerősödik. 10 és 15 fok közötti kora tavaszias idő lesz.

Péntek

Gyengén felhős, napos idő várható eleinte, majd északnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet. Inkább csak estétől fordulhat elő eső. Mérséklődik, majd délnyugatira fordul a szél. 10-11 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat

Hajnalban keleten még lehet zápor, majd változóan felhős idő lesz délnyugaton tartósabb ködfoltokkal, északkeleten rétegfelhőzettel. A maximumok 10 fok körül alakulnak.

Forrás: MTI/Varga György

Vasárnap

Erősen felhős, párás, néhol tartósan ködös idő lesz. Ködszitálás is előfordul. Délután a déli tájakon - a megerősödő déli szél hatására - csökken a felhőzet átmenetileg. 5-13 fok valószínű.

Hétfő

A borult égből szinte országszerte várható eső. Eleinte a DK-i, majd az ÉNy-i szél erősödik meg. 5-11 fok várható délután - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.