Jennifer Lopez se köpni, se nyelni nem tudott: kínost kérdést tettek fel a házasságáról

Jennifer Lopez
ZUMAPRESS.com
igazság házasság Ben Affleck Jennifer Lopez
Jennifer Lopez határozott választ adott házassága válságával kapcsolatos kérdésre egy riporternek az Atlas című film bemutatóján Mexikóban.

Jennifer Lopez az Atlas című új sci-fi thriller bemutatóján vett részt Mexikóban, ahol egy riporter nekiszegezte a kérdést: valóban válságban van-e házassága?

Atlas Film Press Conference
Jennifer Lopez új filmjének bemutatóján
Forrás: Northfoto

Jennifer Lopez határozott választ adott

A színésznő egy percig nem habozott, határozott választ adott a kérdésre.

"Te ezt jobban tudod"

 - mondta.

A felvételt felkerült a közösségi oldalakra, ahol többen Lopez védelmére keltek és nem értették, miért kell egy filmbemutatón ehhez hasonló kérdésekkel traktálni őt. Azt írták a filmjét ment reklámozni, ne állandóan a magánéletéről faggassák őt - írja a Mirror.

Jennifer Lopez meglepő nyilatkozatot tett viharos házassága ellenére

Az 54 éves színésznő a vörös szőnyegen osztotta meg gondolatait: "Az egyetlen dolog, amiben mindig megbízhatsz, az a család" - mondta J.Lo, annak ellenére, hogy Ben Affleck, aki a hét elején arról beszélt, kész továbblépni, nem csatlakozott hozzá. A színésznőt árgus szememekkel figyelték a megjelentek, így azonnal kiszúrták, hogy a premieren karikagyűrűt is viselt, bár sokak szerint nem azt, amellyel Ben feleségül vette.

Ben a pletykák szerint válna

Jennifer nyilatkozata meglepő, ugyanis Affleck lázálomnak nevezte a házasságát és - ahogy fogalmazott - átmeneti elmezavar miatt vette el az énekesnőt. Jólértesültek szerint azonban Jennifer nem vesz tudomást házassága kudarcáról, és még mindig ragaszkodik a "legnagyobb szerelmi történethez". Ismerősei szerint nagyon fontos számára a látszat és rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot és benne a kapcsolatát. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.