Legendás szerelmek és szakítások: JLo és Ben Affleck lehet a következő?

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios' 'This Is Me...Now: A Love Story'
AFP - NurPhoto via AFP
sztárpár Ben Affleck szakítás Jennifer Lopez
A Memorial Day az USA-ban a nyár hivatalos nyitánya. Az ünnepi hétvégén, amikor a legtöbb ember utazgat és a családjával, barátaival tölti az idejét, a hollywoodi szerelmespárok bejelentik szakításukat. Van, amelyik mindenkit megdöbbent, és akad olyan is, amelyre mindenki számított.

Mennek a találgatások, vajon kibékül-e a jelenleg külön élő sztárpár, vagy a Benniferként emlegetett Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága is arra a sorsra jut, amelyre azok a legendás kapcsolatok, amelyeknek végét az USA nyár kezdetére eső ünnepe, a Memorial Day időszakában jelentették be az amerikai celebpárok. 

Ben Affleck és Jennifer Lopez
Legendás kapcsolat Jennifer Lopez és Ben Affleck szerelme, de vajon túléli az ünnepi hétvégét? 
Forrás: FilmMagic/Los Angeles Premiere Of Warner Bros. "The Flash" - Arrivals

 

Íme néhány a legendás szerelmek és szakítások közül 

 

Ben Stiller és Christine Taylor

Ben Stiller, Christine Taylor, legendás szerelem
Ben Stiller és Christine Taylor szerelme is legendás volt, és kisebb döccenő után az is maradt
Forrás: AFP

A színész házaspár 17 év házasság után, 2017. május 26-án jelentette be, hogy válnak. „Az egymás iránti hatalmas szeretettel és tisztelettel, a párként együtt töltött 18 év után úgy döntöttünk, hogy elválunk. Továbbra is prioritásunk lesz, hogy gyermekeinket odaadó szülőként és legjobb barátként neveljük” — mondták akkor, azonban Ben Stiller és Christine Taylor a COVID-19 világjárvány idején kibékült, és a mai napig együtt vannak.

Johnny Depp és Amber Heard

Johnny Depp és Amber Heard kapcsolatának kimenetele is legendás...
Forrás:  AFP

Amber Heard körülbelül egy héttel a 2016-os Memorial Day előtt, két év házasság után adta be a válókeresetet, a válásra 2017-ben került sor. A színésznő később családon belüli erőszakkal vádolta meg volt férjét a Washington Post egyik 2018-as cikkében, ami miatt Johnny Depp szerződéseket veszített el. Ezért a „Karib-tenger kalóza” beperelte volt feleségét rágalmazás miatt, majd Heard ellenpert indított. A többi már történelem...

Taylor Swift és Calvin Harris

Celebrity Sightings In New York City - May 26, 2015
Taylor Swift és Calvin Harris
Forrás: Getty Images

Szépreményű kapcsolatnak indult, már-már azt hihette a nagyérdemű, hogy akár valami is lehet belőle, esetleg még házasság is, ám Taylor Swift és Calvin Harris szerelme nem tartott tovább 15 hónapnál. 2016-ban, nem sokkal az emléknap előtt jelentették be, hogy szakítottak.

Cole Sprouse és Lili Reinhart

(FILE) Cole Sprouse and Lili Reinhart Break Up Again Less Than a Year After Reconciliation
Cole Sprouse és Lili Reinhart
Forrás:  AFP

Palvin Barbara sógora, Cole Sprouse és Lili Reinhart, a Riverdale sztárjainak kapcsolata három évig tartott. A rajongók reménykedtek, de 2020-ban épp az ünnepi hétvégén derült ki, hogy a szerelmesek már nem szerelmesek, szakítottak. 

Evan Rachel Wood és Jamie Bell

"King Kong" World Premiere - New York
Evan Rachel Wood és Jamie Bell
Forrás: Abaca/ Northfoto

A Westworld sztárja és a Billy Elliot BAFTA-díjas címszereplője két éven keresztül éltek házasságban, mielőtt úgy döntöttek, hogy annak ellenére, hogy született egy fiuk, külön utakon folytatják. A képviselőjükön keresztül üzentek az ünnep után: együtt döntöttek a válás mellett, baráti kapcsolatban maradtak és elkötelezettek gyermekük közös nevelésében.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.