A brit királyi család egyetlen lépéssel véget vethet Meghan és Harry külföldi turnéinak

Harry herceg, Meghan Markle
Getty Images - Chris Jackson
brit királyi család Meghan Markle Harry herceg
A brit királyi család nem akadályozhatja meg, hogy Meghan Markle és Harry herceg idegen nemzeteket látogasson meg, de arra van mód, hogy közbelépjenek.

A brit királyi család nem akadályozhatja meg Harry herceget és Meghant abban, hogy újabb tengerentúli utazásra menjenek, de egy szakértő szerint mégis van arra mód, hogy elérjék, többet ne kelljen menniük.

Invictus Games 2020 - Day 2 Harry herceg és Meghan Markle
A brit királyi család keresztbe tehet a sussexi hercegi párnak
Forrás: Getty Images

Harry herceg és Meghan Markle nemrég Nigériába utazott

Annak ellenére, hogy Meghan Markle és Harry herceg 2020-ban úgy döntöttek, hogy nem lesznek a brit királyi család hivatalos tagjai, vagyis kötelezettségeket nem teljesítenek, a nigériai útjuk egészen hivatalosra sikerült. A hercegi pár a hónap elején tettek három napos látogatást Nigériába, ahova határozottan nem magánemberekként tettek látogatást, ami érthető módon sokakat feldühített, Vilmos herceget is... Ugyan a brit Külügyi és Nemzetközösségi Hivatal forrásai elmondták, hogy Harry és Meghan "magánjellegű látogatást tettek Nigériában", és hogy a brit kormány nem vett részt tevékenységük "megszervezésében vagy elősegítésében". Ennek ellenére pontosan olyan volt, mint egy hagyományos királyi körút.

Tom Sykes, szerkesztő azt mondta: "Nigériában mindenhol hercegi párként üdvözölték őket" - írja az Express.

Hozzátette:

 A brit királyi család nem akadályozhatja meg őket abban, hogy több körútra tegyenek szert, de a kormány komoly diplomáciai nyomást gyakorolhat a baráti államokra, hogy ne rendezzék meg ezeket a kvázi királyi körutakat.

Harryt és Meghant Christopher Muse, a nyugat-afrikai nemzet védelmi vezérkari főnöke hívta meg Nigériába. A látogatás célja az Invictus Games népszerűsítése volt Nigéria részvételével, amely a sportesemény házigazdája volt.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.