Sárlavina temetett maga alá egy általános iskolás kislányt: a 6. oszályos gyerek meghalt

Anglia halálos áldozat sárlavina
Sárlavina temetett maga alá egy embert szerdán délután nem sokkal 13 óra után az Észak-Yorkshire-ben található Carlton-in-Clevelandben. Mint kiderült az áldozat egy általános iskolás kislány.

Sárlavina pusztított Angliában, egy ember életét vesztette szerdán Észak-Yorkshire-ben. A heves esőzések miatt figyelmeztetést adtak ki az Egyesült Királyság több területén.

Sárlavina temetett maga alá egy általános iskolás kislányt
Forrás: Police

Az áldozat egy általános iskolás kislány

A sárlavina áldozata egy általános iskolás kislány, aki egy oktató által vezetett erdei sétán vett részt a Carlton Adventure társaságában, amikor megtörtént a tragédia. Denise McGuckin, a Carlton Adventure-t üzemeltető  ügyvezető igazgatója a következőket mondta:

Fájjó szívvel erősítjük meg, hogy tegnap tragikus esemény történt a központ egyik oktatója által vezetett erdei séta során Carlton-in-Cleveland közelében. Teljesen összetört a szívünk, osztozunk Leah családjának, barátainak, ismerőseinek fájdalmával.

A tragédia óta a személyzet, az iskola tanulói sokkos állapotban vannak és képtelenek felfogni, hogy a mindig jókedvű és bájos 6. osztályos kislány életét vesztette.

Megerősíthetjük, hogy egy ember sajnos meghalt. Lélekben a családdal és a barátokkal vagyunk

- erősítette meg a hatóság egyik embere.

Sárga figyelmeztetést adtak ki a heves esőzések miatt Anglia közép és északi részére, valamint Wales egy jelentős területére - írja az Origo.

"Rengeteg esőre lehet számítani. Sok helyen 30-40 mm csapadék hullhat, néhány helyen akár 60-80 mm is" - magyarázta Alex Burkill meteorológus.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.