15 év után szakított Ivancsics Ilona és párja: az okokat is elárulta a Szomszédok sztárja

Forrás: MTI/Soós Lajos -
Ivancsics Ilona Szomszédok magánélet különválás szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan még ma is Vágási Jutkaként emlékeznek Ivancsics Ilonára, aki ma már nemcsak színésznőként, hanem színházcsinálóként is ismert. Saját társulatával több mint tíz éve járják az országot.

A magánéletéről ritkán beszél, azonban most az egyre hangosabb pletykák miatt kénytelen volt tiszta vizet önteni a pohárba. A szakmában ugyanis egyre többen találgatják, miért nincs már ott a színésznő oldalán párja, Péter, akivel tizenöt éve élnek együtt. Az okok egyszerűek: Ivancsics Ilona és kedvese tavaly tavasszal a különválás mellett döntöttek.

Forrás: MTI/Soós Lajos

– kezdte a Borsnak a Szomszédok sztárja.

"Barátságban váltunk el, közös akaratból megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van esélyünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.