Majdnem leszakadt a ruha Amanda Seyfriedről: kiskabáttal kellett eltakarnia magát

Amanda Seyfried Critics' Choice Awards ruha Dior Dioe Haute Couture
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar idő szerint ma hajnalban adták át a Critics's Choice idei díjait. Akárcsak a Golden Globe-on, ezen az eseményen is külön értékelték a filmes és tévés teljesítményeket: előbbi mezőnyben a Minden, mindenhol, mindenkor, utóbbinál a Better Call Saul kapta a legtöbb szobrot.

A tévés mezőnyben versenyzett a Mamma Mia-filmek sztárja, Amanda Seyfried is, akit a limitált sorozatok vagy tévéfilmek kategóriájában jelöltek a legjobb színésznőnek járó díjra. Seyfried el is nyerte a szobrot A kibukott (The Dropout) című sorozatban nyújtott alakításáért.

Az este azonban majdnem botrányosan végződött Seyfried számára, ugyanis a ruhája percről percre elkezdte megadni magát – írja a Just Jared. A színésznő egy 2020-as Dior Haute Couture ruhában jelent meg, mely egyetlen darab, csavart, rojtos arany lamé sifon anyagból készült.

A széteső ruha miatt magára kapott egy fekete kiskabátot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.