Pornózott is a drogügy miatt körözött magyar sportoló

Forrás: police.hu -
pornó drog körözés drogügy asztalitenisz Pagonyi Róbert kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majdnem egy éve körözi a rendőrség Pagonyi Róbertet, az egykori magyar bajnok sportolót, ám csak a napokban került fel a toplistára. A hatóság emberei ugyanis nem tudják, hol bújkálhat a kábítószer-kereskedelemmel vádolt asztaliteniszező.

Pagonyi Róbert egyszer már bekerült a rácsok mögé és két év négy hónapot töltött börtönben drogügyek miatt. A szabadulását követően ismét bajba került, mivel a rendőrök egy kiló kokaint, 49 gramm marihuánát és 269 gramm kábítószergyanús tablettát találtak a saját, valamint a barátnője lakásán, illetve az autójában – írja az Sportal.

Az előzetes letartóztatásból hazaengedték, a lakhelyét azonban nem hagyhatta el. Ezt a tilalmat sérthette meg most, és ezért került fel a toplistás körözett személyek közé.

Pagonyi Róbert körözési fotója a police.hu-n Forrás: police.hu

"Valószínűleg attól tartott, hogy megszüntetik a házi őrizetet, és sokkal szigorúbb feltételek közé kerül. Komoly büntetésre számíthatott, ezért dönthetett a menekülés mellett" – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő bennfentes.

Pagonyi azonban nemcsak a drogügyei miatt hívta fel magára társai, barátai figyelmét. Az egykori sportoló nagyon tehetséges, de iszonyúan nehéz ember volt – mondja róla a BVSC egyik munkatársa. Az illető felfedte azt is, hogy a most körözött asztaliteniszes kipróbálta magát a felnőttfilmek világában is, azt azonban nem tudni, milyen szerepben.

– mesélte a Borsnak a munkatárs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.