Mécsesek világítanak a rendőrgyilkosság helyszínén: megszólalt az egyik környékbeli

rendőrgyilkosság gyász rendőrség újbudai rendőrgyilkosság Budapest Újbuda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta az egy hete történt kegyetlenség, melyben egy ámokfutó két rendőrt megsebesített, harmadik társukat pedig kétszer szíven szúrta, és ezzel a halálát okozta.

Az elkövetéssel gyanúsított férfi állítólag azért verte fel a lépcsőházat és tört be egy idős lakóhoz, mert azt hitte, hogy démonok támadták meg a nénit, és az állítása szerint csak meg akarta védeni a hölgyet. A kiérkező rendőrök elfogták a férfit, elvették tőle a kést, ám amikor lekapcsolódott a lépcsőház automata világítása, az ámokfutó visszaszerezte fegyverét.

A rendőröknek végül a villamosmegállóban sikerült elkapniuk a férfit, akit a lábán megsebesítettek. A szakértők és pszichológusok jelenleg is azt vizsgálják, hogy Sz. Szilárd bármiféle tudatmódosító szer hatása alatt állt-e, vagy küzd-e valamilyen elmebetegséggel. Várhatóan egy hónap múlva hozhatják nyilvánosságra a vizsgálatok és a tesztek eredményeit.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A rendőrgyilkosság helyszíne, az újbudai társasház környéke időközben zarándokhellyé vált – írja a Bors. Mécsesek, virágok borítják a ház kapuját, és folyamatosan érkeznek a gyászolók.

A környékbelieket annyira sokkolták a történtek, hogy egyesek még a kerülőutat is vállalják, csak ne kelljen elmenniük a szörnyűség helyszínén.

– mesélte a lapnak egy környékbeli lakos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.