Akár több mint 10 évre a rácsok mögé kerülhet a szexuális zaklatással vádolt sztárfocista

Forrás: AFP/Saeed Khan -
focista Dani Alves szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január első napjaiban röppent fel a hír, miszerint szexuális zaklatással vádolják az olimpiai bajnok brazil focistát, Dani Alvest. A sportoló állítólag egy barceloniai diszkóban molesztált egy nőt, akinek a fehérneműjébe dugta a kezét.

Dani Alves tagadja a vádakat, de azt elismerte, hogy egy nagyobb társasággal valóban ott járt tavaly év végén a spanyol szórakozóhelyen, de "senkinek a személyes terét" nem sértette meg. A biztonsági kamerák rögzítették Alvest, ahogy több lánnyal is együtt táncol, majd az egyiküket követte a mosdóba.

Miután visszatértek, látszólag semmi jelét nem lehetett látni az állítólagos bántalmazásnak, ám miután a focista távozott, a nő sírógörcsöt kapott – írtuk korábbi cikkünkben.

Forrás: AFP/Saeed Khan

A sportolót azóta őrizetbe vették és ezt követően mexikói futballklubja szerződést bontott vele a hétvégén. A 39 éves Alves továbbra is tagadja a vádakat, ám ha a bíróság bűnösnek találja őt a szexuális zaklatás vádjában, akkor akár tizenkét év börtönt is kaphat – írja az Index a Marca spanyol sportújság cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.