Szexuális zaklatás miatt nyomozás indult Dani Alves ellen: "Azt sem tudom, ki ez a hölgy. Egyébként sem tudnék ilyet tenni egy nővel"

Forrás: AFP/Saeed Khan -
brazil labdarúgó-válogatott Dani Alves szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyomozást indított a katalán legfelsőbb bíróság Dani Alves, a brazil labdarúgó-válogatott védője ellen, aki állítólag decemberben egy spanyolországi szórakozóhelyen szexuálisan zaklatott egy nőt.

A 39 éves játékos a szóvivője szerint "vehemensen tagadja" a vádat. Alves jelenleg Mexikóban tartózkodik, ahol a Pumas UNAM együttesét erősíti.

A jobbhátvéd a múlt héten egy tévéinterjúban azt mondta, egy nagyobb társaság tagjaként valóban ott volt a spanyolországi szórakozóhelyen decemberben, de "senkinek a személyes terét" nem sértette meg.

Forrás: AFP/Saeed Khan

"Azt sem tudom, ki ez a hölgy. Egyébként sem tudnék ilyet tenni egy nővel" - fogalmazott Alves, aki a katari világbajnokságon a legidősebb brazil futballista lett, aki vb-n pályára lépett.
Spanyol médiaértesülések szerint a nő azt állította, hogy Alves a szórakozóhelyen az alsóneműjébe nyúlt a beleegyezése nélkül.

A barcelonai bíróság kedden csak annyit közölt, hogy az ügyben nyomozást indított, s bár közleményében nem nevezte meg Alvest, az intézmény egyik szóvivője megerősítette, hogy a Barcelona korábbi játékosáról van szó.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.