Sokkot kapott az özvegy: halott férjét és a fiát látta egy étterem reklámfilmjében

Forrás: Shutterstock -
étterem özvegy rejtély videó férj szellem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az angliai Westbourne városában található a Spice Cottage nevű indiai étterem, mely a napokban tette közzé a megújult belső terét bemutató videóját. A reklámfilm azonban nem várt fogadtatásban részesült, ugyanis egy brit nő néhai kedvesét és gyermekét látta az egyik asztalnál.

Az 59 éves Lucy Watson nem hitt a szemének, amikor meglátta a Spice Cottage reklámfilmjét, ugyanis az első másodpercekben saját néhai férjét és gyermekét vélte felfedezni az egyik asztalnál. Azonnal billentyűzetet ragadott és kommentelt a videó alá, választ követelve arra a kérdésre, hogy mikori a felvétel, ugyanis kilenc évvel ezelőtt elhunyt férjét látja benne.

Az étterem válasza hamar megérkezett, hogy a videót januárban rögzítették, nem sokkal a tervezett felújítás befejezte után. A Spice Cottage-ben idén januárig minden asztalt fehér és piros terítő borított, ma azonban már más a belső tér dizájnja – mondták azt bizonyítva, hogy a felvétel valóban alig pár napja készült.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

A halott férj azonban egyre nagyobb izgalomba hozta a kommentelőket, akik várták a megoldást a rejtélyre. A misztikus történetet végül Watson fia zárta le, aki kategorikusan kijelentette, hogy nem ő, és nem is néhai édesapja látható a felvételen: az édesanyja tévedett – írja a LADBible. A fiú, Alex hozzátette, hogy az illető nem is hasonlít az édesapjára, sőt az a fiú, akit az anyja összetévesztett vele, láthatóan idősebb nála.

Alex sajnálja, hogy kellemetlen helyzetbe hozták az éttermet, de viccesen megjegyezte, hogy a minden reklám reklám elvet követve egy szellemvendég nem biztos, hogy rossz dolog.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.