Visszatért egy beteg szelleme a kórházba, miután elhunyt - videó

ijesztő szellem kórház beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy biztonsági őr azt állította, hogy egy idős nő kért segítséget tőle az éjszakai órákban, azonban rajta kívül senki nem látta a beteget.

Rémisztő felvételt rögzített egy kórház biztonsági kamerája az argentin Buenos Airesben. A videón látható, hogy a biztonsági őr feláll a székéből, mintha üdvözölne valakit. Ezután úgy tűnik, egy láthatatlan látogatóval beszél, majd felajánl neki egy tolószéket, ezután pedig elindul az egyik kórterem felé.

A biztonsági őr pár órával később az orvosoknál érdeklődött a nő állapotáról, ők azonban teljesen ledöbbentek. Egyetlen ilyen nevű beteget ismertek, aki viszont előző nap elhunyt.

szellem, kísértet, horror

Az őr azóta is állítja, hogy november 11-én hajnali fél 4 körül egy idős nő érkezett a kórházba, aki orvoshoz akart menni, de rajta kívül senki sem találkozott a beteggel.

"Nincs feljegyzés arról, hogy bárki is belépett volna a kórházba abban az időben. Ez a férfi úgy tesz, mintha írna valamit, de a nyilvántartásban senki sincs feltüntetve. Ki fogjuk vizsgálni az esetet" – közölte a kórház szóvivője. Hozzátette, hogy az automata ajtó elromlott, ezért többször is kinyílt magától a biztonsági őr műszakja alatt.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.