Egy biztonsági őr azt állította, hogy egy idős nő kért segítséget tőle az éjszakai órákban, azonban rajta kívül senki nem látta a beteget.

Rémisztő felvételt rögzített egy kórház biztonsági kamerája az argentin Buenos Airesben. A videón látható, hogy a biztonsági őr feláll a székéből, mintha üdvözölne valakit. Ezután úgy tűnik, egy láthatatlan látogatóval beszél, majd felajánl neki egy tolószéket, ezután pedig elindul az egyik kórterem felé.

A biztonsági őr pár órával később az orvosoknál érdeklődött a nő állapotáról, ők azonban teljesen ledöbbentek. Egyetlen ilyen nevű beteget ismertek, aki viszont előző nap elhunyt.

szellem, kísértet, horror

Az őr azóta is állítja, hogy november 11-én hajnali fél 4 körül egy idős nő érkezett a kórházba, aki orvoshoz akart menni, de rajta kívül senki sem találkozott a beteggel. 

"Nincs feljegyzés arról, hogy bárki is belépett volna a kórházba abban az időben. Ez a férfi úgy tesz, mintha írna valamit, de a nyilvántartásban senki sincs feltüntetve. Ki fogjuk vizsgálni az esetet" – közölte a kórház szóvivője. Hozzátette, hogy az automata ajtó elromlott, ezért többször is kinyílt magától a  biztonsági őr műszakja alatt.

A videót ide kattintva lehet megtekinteni.