Koncert közben repedt szét Harry Styles ágyékán a nadrág - Videó

Harry Styles szakadás baki videó nadrág repedés koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egészen kellemetlen helyzetbe került Harry Styles, korunk egyik legnépszerűbb énekese. Az egykori One Direction-tag futotta be a legnagyobb karriert a fiúcsapatból, számait világszerte milliók hallgatják és lányok és nők százezrei bolondulnak a sármos énekesért.

Styles múlt csütörtökön a Kaliforniában található Inglewoodban adott koncertet, amikor az egyik szám közben térdre ereszkedett, ám a mozdulat olyan intenzívre sikeredett, hogy az énekes nadrágja a combja tövénél szétrepedt. Az első sorokban állók, akik végig filmezték a koncertet, videót is készítette az esetről és a baki az elmúlt napokban elárasztotta az internetet.

@thatsbeautifulkatie Harold #loveontour#harrystyles#foryoupage#fyp#lot#foryou#harrysplitpants#harry#styles#harryrippedhispants♬ Music For a Sushi Restaurant - Harry Styles

Az énekes végül egy törölközővel takarta el magát, amíg befejezte a számot. A dolog pikantériája, hogy a közönség soraiban ott volt Jennifer Aniston is, a Jóbarátok egykori sztárja, akibe Harry Styles anno bele volt zúgva – írja a PageSix.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.