rendellenesség sztárok szépséghibával mellbimbó szépséghiba sztárok magazin lábujj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mozivásznon csak a tökéletes testüket látjuk, azonban a világsztárok sem hibátlanok.

A szépséghibák vagy apróbb rendellenességek gyerekként megnehezíthetik az életünket, hiszen arra emlékeztetnek, hogy mások vagyunk, mint a többiek. De pont ezek tesznek minket egyedivé, sőt sok esetben igencsak vonzóvá! Nem egy híresség tudott előnyt kovácsolni a szépséghibájából, persze nem ezek miatt váltak ismertté.

Összegyűjtöttünk néhány celebet, akiknek valami szokatlan dolog van a testén, és cseppet sem zavarja őket.

Harry Styles

Harry Styles Forrás: Zarryforlife

Egészen hihetetlen, de az egykori brit fiúbanda, a One Direction talán legismertebb tagjának négy mellbimbója van. Harry Styles futotta be az együttes felbomlása után a legsikeresebb karriert, ezt azonban korántsem különleges testi adottságának köszönheti. A járulékos mellbimbó (polythelia) sokkal gyakoribb jelenség, mint elsőre hinnénk. A harmadik vagy negyedik mellbimbó ugyanis sokszor észrevétlen marad, mivel jóval kisebb és fejletlenebb, mint a normális "társa".

Zoe Saldana

Zoe Saldana Forrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Az Avatar és A galaxis őrzői című filmek sztárja nem is szépséghibával, hanem egyfajta különleges tehetséggel rendelkezik. Zoe Saldana ugyanis képes különböző irányokba mozgatni a szemgolyóit.

Karolina Kurkova

Karolina Kurkova Forrás: AFP

A cseh származású topmodell még 2008-ban okozott nagy meglepetést, amikor a kifutón sétálva megmutatta felsőtestét. Karolinának hiányzik a köldöke, ez azonban nem születési rendellenesség. A szőkeséget még csecsemőkorában megműtötték, vélhetően köldöksérv miatt, az operáció során pedig "eltüntették" a köldökét.

Seal

Seal Forrás: AFP/Valerie Macon

A jellegzetes hangú énekes nemcsak dalai, hanem arca miatt is ismert. A Seal arcán látható hegeket egy ritka autoimmun betegség, a discoid lupus erythematosus okozta. Az ebben szenvedők közel felének van Sealhez hasonló seb az arcán és az orra környékén.

Ashton Kutcher

Forrás: MTV, Getty Images/WireImage

Sokan talán el sem tudják képzelni, hogy a romantikus komédiák sztárjának teste ne lenne tökéletes. Mégis, Ashtonnak is van egy apró szépséghibája, ám ez szinte mindig rejtve marad a kíváncsi tekintetek előtt. A sármos színésznek ugyanis össze van nőve két lábujja, és ez nem is olyan ritka rendellenesség, mint gondolnánk. A syndactylia veleszületett, és apró műtéti beavatkozással megszüntethető, de az ezzel rendelkezők egy része mégsem fekszik kés alá.

Jane Seymour

Jane Seymour Forrás: Getty Images/Mike Marsland/WireImage

A heterokrómia egy olyan elváltozás, amely meglehetősen különleges kisugárzást kölcsönöz az embernek. Az egymástól eltérő szemszín ráadásul sokak számára vonzó is. A hírességek között többen is ebben a ritka betegségben szenvednek, amely azonban egyáltalán nem fájdalmas. Jane Seymour gyerekként mégsem viselte jól, hogy más, mint a többiek, hiszen az egyik szeme zöld, a másik pedig barna.

Gemma Arterton

Gemma Arterton Forrás: Getty Images

Néha azt kívánjuk, bárcsak több kezünk lenne, hiszen akkor gyorsabban a teendők végére érnénk. Nem tudjuk, hogy a fiatal brit színésznőnek is volt-e már hasonló kívánsága, de megszületése pillanatában tíz helyett tizenkét ujj volt a kezén. A polidaktilia egy örökletes, genetikai rendellenesség, amely Gemma Arterton családjában sem volt ismeretlen, hiszen apukája és nagypapája is többujjú. Hiába keressük azonban a Gemma kezéről készült fotókat, ugyanis még csecsemőkorában leműtötték róla a plusz ujjakat. A hatodik ujjakban nem volt csont, így könnyen el tudták távolítani a felesleges bőrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.