Nagy lehet a baj: már két hete, hogy eltűnt Julian Sands

Forrás: Twitter -
eltűnt Julian Sands túrázás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julian Sands brit színésznek még január 13-án veszett nyoma, miután túrázni indult a dél-kaliforniai Baldy-hegyre. Egyik kollégája szerint a színész tapasztalt és felkészült túrázó, de mivel két hete nem találják, biztos benne, hogy baja esett.

A mentőegységek napokig keresték a 65 éves színészt, de a zord időjárási körülmények miatt le kellett állítani az emberi keresést, azóta drónokkal és helikopterekkel próbálnak a nyomára akadni.

Julian Sands, brit színész Forrás: Twitter

Színész és túratársa, Kevin Ryan biztos benne, hogy valami komoly baj történhetett kollégájával, ugyanis tapasztalt túrázóról van szó, aki mindig alaposan felkészülve indult útnak.

"Ő a legfelkészültebb túrázó, akit ismerek, hatalmas tapasztalata van a hegyekben. Napról napra egyre nagyobb kétségek merülnek fel bennem. Egész életében hegyeket mászott, ez volt a szenvedélye. Nagyon tapasztalt, és remélem, most is sikerült valahol megbújnia" - mondta a Mirrornak a 38 éves Ryan, akivel Sands már többször is megmászta az említett hegyet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.