Megszólalt a hegyekben 11 napja eltűnt Julian Sands családja

Forrás: Twitter -
eltűnt család Julian Sands MTI
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A túrázás közben 11 napja eltűnt Julian Sands családja köszönetet mondott a kaliforniai hatóságoknak a színész felkutatására tett hősies erőfeszítéseikért.

Mint a BBC News által idézett hétfői közleményükben írták, mélyen meghatotta őket a feléjük áramló sok szeretet és támogatás is.

A 65 éves Sands január 13-án a Los Angelestől északra fekvő San Gabriel-hegység legmagasabb csúcsára, a Baldy-hegyre indult túrázni. Azóta azonban nem tudnak hollétéről, a kutatására induló mentőcsapatok csak az autóját találták meg a múlt héten a hegy közelében.

A kutatást nehezíti, hogy a régióban hetek óta viharos az időjárás. A múlt héten be is jelentették, hogy a földi csapatok munkáját fel kellett függeszteni, és csak a levegőből folytatták a keresést. A San Bernardinó-i seriff hivatala figyelmeztetést adott ki, hogy a környéken ne induljanak útnak túrázók.

Julian Sands, brit színész Forrás: Twitter

Januárban már történt egy haláleset a környéken, amikor egy négygyerekes anya, aki ismerősei szerint gyakorlott túrázó volt, lezuhant a Baldy-hegyről.

A brit származású Sands tucatnyi filmben és tévés produkcióban szerepelt, egyik legfontosabb filmje az 1985-ben bemutatott Szoba kilátással volt. Jelenleg Los Angeles északi részén él író feleségével, két gyermekük van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.