Újabb részletek derültek ki III. Károly májusi koronázásáról: ezek a dalok biztosan felcsendülnek

Forrás: AFP/Niall Carson -
királyi család brit királyi család III. Károly koronázása III. Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vészesen közeleg III. Károly koronázása. Az eseményt ünneplő zenei lejátszási listára olyan világhírű előadók slágerei is felkerültek, mint a Beatles vagy Harry Styles.

Hétfőn a brit kormány médiáért és kultúráért felelős minisztériuma bemutatta a III. Károly király és Kamilla királyné május 6-i koronázásának hivatalos honlapját - szúrta ki a Ripost.

A weblapon számos információ megtalálható a ceremóniával kapcsolatban, és elérhető egy Spotify-lista is, ami a koronázást ünneplő lejátszási lista nevet kapta. A két órás mix elején a Beatles Come together című száma van, az utolsó helyen pedig a Years & Years King című dala. Emellett a listán főként brit előadók dalai kaptak helyet,

a koronázási ünnepségen hallható lesz többek között Harry Styles, Rod Stewart, Ed Sheeran, Ellie Goulding, a Queen, és a Coldplay is.

A teljes lejátszási lista ide kattintva érhető el.

III. Károly és Kamilla Forrás: AFP/Niall Carson

Úgy tudni, a májusi esemény része lesz egy nagyszabású koncert is, amelyet a windsori kastélyban tartanak, és amit élőben közvetítenek. A fellépőkről egyelőre nem tudni semmit, de a palota annyit közölt, hogy világszerte ismert zenei ikonok és kortárs sztárok lépnek majd színpadra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.