Hoppá! A britek nem akarják látni Harryt és Meghant III. Károly királlyá koronázásakor

Forrás: -- -
Meghan Markle koronázás III. Károly Király Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, a britek 92 százaléka nem akarja, hogy III. Károly királlyá koronázásakor Harryt és Meghant a Buckingham-palota erkélyén lássák.

Ahogy arról mi is hírt adtunk, a tervek szerint háromnapos királyi ünnepség keretein belül koronázzák királlyá III. Károlyt május 6-án.A program keretein belül az új uralkodó a királyi család többi tagjával együtt a Buckingham-palota erkélyén lép elő először királyként, ám ehhez a briteknek is van pár szavuk - írja a Blikk a Marca cikke alapján.

Az express.co.uk legutóbbi közvélemény-kutatása szerint az angolok hallani sem akarnak arról, hogy Harry és Meghan is az erkélyen álljon. II. Erzsébet királynő platina jubileumi ünnepségén is ugyanez volt: az erkélyen csak Károly és Kamilla, Vilmos herceg és Katalin, valamint gyermekeik jelentek meg.

Az összesítések szerint a britek 92 százaléka nem szeretné látni Harryéket, és csak 7%-uk örülne annak, ha megjelennének a családtagokkal együtt.

Forrás: --

A hírek szerint III. Károly örülne, ha sikerülne olyan megállapodást kötniük fiával, ami lehetővé teszi, hogy Harry és Meghan részt vegyen a Westminster Abbey májusi koronázási ceremóniáján. Egy magas rangú királyi bennfentes ugyanakkor arról beszélt, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy Harry az édesapjával és a testvérével együtt jelenik meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.