Hetedikes kislánnyal kezdett ki egy iskolaőr Újpesten

Forrás: Thinkstock -
Újpest iskolaőr szexuális zaklatás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az iskolaőr három hete dolgozott az újpesti iskolában, amikor kikezdett a hetedikes kislánnyal. Az intézmény azonnal jelentette az esetet a rendőrségnek. 

Az újpesti iskolában mindösszesen három hete dolgozott az az iskolaőr, aki zaklatott egy hetedikes kislányt. A felnőtt és a kiskorú között az alábbi üzenetváltás történt:

"Azért félsz, mert szűz vagy?"

"Igen."

"Ne félj, én nagyon óvatos és ügyes vagyok, nem fog fájni. Fontos, hogy olyannal veszítsd el a szüzességed, aki már nem szűz. És tapasztalt. Mint én."

Hetedikes kislánnyal kezdett ki egy iskolaőr Újpesten Forrás: Thinkstock

A rendőrség közlése szerint az érintett iskolaőr munkaviszonyát azonnali hatállyal megszüntették. A gyanúsított férfi magánindítványra büntethető, amelynek előterjesztésére a sértett, illetve törvényes képviselője jogosult. Mivel a jogosult nem terjesztett elő magánindítványt, büntetőeljárás nem indult - írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.