Egykori kokainfüggő színész mondta meg Leonardo DiCapriónak, hogyan szippantson valakinek a fenekéből

Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros. -
függő forgatás A Wall Street farkasa kokain Leonardo DiCaprio függőség szívás Ethan Suplee
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel tíz éve került a mozikba A Wall Street farkasa című életrajzi dráma, melyben Leonardo DiCaprio az elhíresült tőzsdepiaci szélhámost, Jordan Belfortot alakította. A féktelen életmód ábrázolására különleges módszereket választottak a készítők.

DiCaprio az egyik jelenetben a kokaint nem az asztalról, hanem valakinek a fenekéből szippantja fel, a stáb azonban nem tudta kitalálni, hogyan is kellene megvalósítani ezt a jelenetet. A készítők ezért tanácsot kértek a filmben szintén szereplő Ethan Suplee-tól, akiről mindenki tudta, hogy egykor függőséggel küzdött.

Leonardo DiCaprio A nagy Gatsby Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Warner Bros.

A színészt, akit idehaza sokan A nevem: Earl című vígjátéksorozatból is ismerhetik, elsőre furcsállotta a dolgot, de végül elmagyarázta a stábnak, és így magának Leonardo DiCapriónak is, hogyan lehet bejuttatni, majd felszippantani a kokaint valakinek a fenekéből.

Egyesek sértőnek érezhetik a kérést, hogy egy akkorra már évek óta tiszta, egykori függőtől kérnek ilyen segítséget, de Suplee humorosan kezelte a szituációt, és utólag úgy nyilatkozott róla az Inside For You podcastnek, hogy "vicces volt" – írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.