Drámai videó: ezt vette fel egy újszülött osztály kamerája a szörnyű földrengés idején

videó kamera Török-szíriai földrengés nővér újszülött osztály
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban rengeteg megrázó felvétel került fel a netre a török-szíriai földrengésről. A legfrissebbek közé tartoznak azok a képsorok, amelyek azt mutatják be, mi történt az egyik újszülött osztályon a földmozgás alatt.

A BBC tette közzé azt a videót, amely egy dél-törökországi kórház újszülöttosztályán készült, pont akkor, amikor az ország a múlt héten elszenvedte a pusztító földrengést. Az ápolónők a rengések észlelésekor azonnal az inkubátorokban fekvő gyerekekhez rohantak, hogy megpróbálják őket megvédeni. A nővéreket hősként emlegetik a közösségi médiában. A kórház egyébként nagyon közel volt a múlt hétfői földrengés epicentrumához.

A romok alatt még mindig találnak túlélőket, egy Miray nevű hatéves kislány több mint egy hetet töltött a romok alatt, őt tegnap mentették ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.