Megrázó felvétel: több mint egy hét után emeltek ki a romok alól egy hatéves kislányt Törökországban

romok földrengés életmentés Török-szíriai földrengés Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint egy hetet töltött a romok alatt az a 6 éves kislány, akit hétfőn mentettek ki brit és török mentőcsapatok egy összedőlt épület romjai alól. A hihetetlen életmentésről felvétel is készült.

A hatéves Miray több mint egy hetet töltött a romok alatt, de szerencsére élve került elő. A mentőalakulatok éppen azon dolgoztak, hogy a kislány nővéréhez eljussanak, amikor felfedezték Miray-t -írja a Daily Mail cikke alapján a Blikk.

A kislány életmentéséről felvétel is készült, amin jól látszik, hogy amikor kihúzzák a törmelék alól és óvatosan hordágyra helyezik, a mentőcsapatok tagjai elérzékenyülve kiabálnak.

-hallatszik a felvételen.

A földrengés sújtotta területeken már nem sok esély van arra, hogy túlélőket találnak, hiszen egy hét telt el a földrengés óta. A helyzetet az is nehezíti, hogy éjszakára a hőmérséklet jelentősen lecsökken. A török-szíriai földrengés áldozatainak száma már 37 ezerre nőtt, de az ENSZ úgy véli, ez a szám akár 55 ezer is lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.