Veszprém vármegyei rendőrség főút Balatonalmádi rendőrség kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen férfinek köszönheti a gyermek, hogy épségben hazakerült.

Ha nincs a névtelen hős, aki kiszúrja a főút mellett, felügyelet nélkül sétáló kislányt, és nem megy oda hozzá, talán nagy baj is történhetett volna. A mindössze ötéves, balatonalmádi lány ugyanis egyedül indult a mentő után, ami bevitte a kórházba édesanyját és beteg testvérét.

A rendőrség lakossági bejelentés során értesült az egyedül kóborló kislányról, akire az egyenruhások kiérkezéséig a telefonáló felügyelt.

Illusztráció Forrás: Shutterstock

"A bevásárlóüzlet parkolójában a kislány járőröknek elmondta, hogy anyukáját és kistestvérét elvitte otthonról a mentő, ő egyedül maradt, és ezért elindult a mentő után. A rendőrök a gyermeket magukhoz vették, és a mentősöktől kapott adatok birtokában a balatonalmádi lakcímre mentek, ahol már várta őket a kislány felügyeletével megbízott, másik lakcímen lakó ismerős" – írja Facebook-posztjában a Veszprém vármegyei rendőrség.

A kislány felügyeletével megbízott férfi elmondta, hogy az anyukával közös gyermekük rosszul lett, ezért a nőnek be kellett mennie vele a kórházba, ám mire ő a lakáshoz ért, az ötéves kislány már nem volt otthon. Ekkor indult a keresésére és így találkozott a járőrökkel, akik biztosították, hogy a gyermeknek semmi baja sem esett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.