Gyorsétteremben dolgozik Gesztesi Károly fia: burgerkészítés közben látták meg Márkót

Forrás: MTI/Földi Imre -
Gesztesi Károly gyorsétterem munka Gesztesi Márkó burger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén januárban volt három éve, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt a népszerű színművész, a jellegzetes orgánumáról is ismert Gesztesi Károly. Hangja még ma is ott cseng sokak fülében, erre lett figyelmes az egyik fővárosi burgerező vendége.

Nemcsak a hang, hanem az arc is ismerős volt, és a Blikk olvasója azonnal felismerte a pult mögött álló fiatal fiúban az ismert színészművész, Gesztesi Károly vonásait és le is fotózta a férfit. A lap munkatársa személyesen is felkereste a belvárosi burgerezőt, ám sem a gyorsétterem tulajdonosa, sem maga Gesztesi Márkó nem szeretett volna nyilatkozni a lapnak.

Gesztesi Károly Forrás: MTI/Földi Imre

A portál viszont arról ír, hogy meglepő, hogy Márkó egy gyorsétteremben dolgozik, ugyanis édesapja halála után négy testvérével hatalmas vagyont örököltek. A Blikk szerint Gesztesi egykori budakalászi villájának eladása után az örökösök fejenként nagyjából 38 millió forintot kaptak, melyből Márkó megalapozhatta volna karrierje indulását.

Márkót édesapja a színészet felé terelte volna, ő maga viszont a zenélést szerette volna választani, 2018-ban el is készítette első videóklipjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.