Így őrzik ma Gesztesi Károly emlékét - Fotók

Forrás: TV2 -
gyász Gesztesi Károly megemlékezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás színművész és szinkronszínész  2020. január 4-én, 56 évesen hunyt el.  Autóvezetés közben lett rosszul, később kiderült, hogy infarktust kapott, de életét a legnagyobb küzdelem árán sem tudták megmenteni.

Gesztesi Károly távozása az egész országot, a barátokat és a kollégákat egyaránt megrázta, halála azonban kétségkívül imádott családjának fájhatott a legjobban. Talán éppen ezért olyan szép, hogy pont ők nem hagyták, hogy édesapjuk művészete és tudása elenyésszen.

Fia, Máté például befejezte a művész bibliai hangoskönyvét, ezzel is továbbadva az utókornak apja hitét. Emellett a híresség ingóságai is gyermekeire szálltak, a hagyatéki eljárás lezárultával Máté, Márk, Dávid, Panka és Áron kapták az örökségét.

A tragikus évforduló alkalmából a Blikk kilátogatott a néhai előadóművész sírjához, ahol a mai napig méltó módon őrzik Gesztesi Károly emlékét. A galériát ITT tekintheted meg.

Gesztesi Károly Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.