Traumatológiára került Kovács Lázár

vágás sérülés traumatológia kórház Kovács Lázár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sürgősen kórházba kellett mennie a sztárséfnek, miután megszaladt a kezében a vágóeszköz.

Kovács Lázár a pizza világbajnokságra készült a hétvégén, amikor az egyik dísztál készítése közben megszaladt a kezében a sniccer. A séf nem árult el részleteket a baleset körülményeiről, de súlyos lehetett a sérülés, ugyanis bekerült a kórházba.

"Máshogy alakult a hétvégém, mint ahogy terveztem. A pizza világbajnokságra készülő dísztál készítése közben, megszaladt a sniccer...eléggé, úgyhogy a János Kórház traumatológiáján találtam magam. Már jól vagyok, minden visszakerült a helyére, de sajnos pár hétig gipszben lesz a kezem" – kezdte a posztját Kovács Lázár.

"Jön a tavasz, jönnek a kerti munkálatok, lakás, ház felújítások, nagyon vigyázzatok magatokra, minden munkát védőfelszerelésben végezzetek! Szerencsére nemrég készült el egy nagyobb adag főző videó, így receptben így sem lesz hiány! Köszönöm az ellátó csapatnak, hogy összeraktak: Dr. Nagy Emília főorvos asszonynak, Kiss Norbertnek és Spanics Konstantinának! A műtét jó hangulatban zajlott."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.