Hamburgi lövöldözés: az egykori magyar tévés alig 15 percre volt a tragédia helyszínétől

Forrás: PROFOTO -
Hamburg lövöldözés hamburgi lövöldözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtök éjszaka több embert is megöltek a Jehova Tanúi vallásközösség egyik németországi templomában. Az áldozatok és a sebesültek pontos számát még nem hozták nyilvánosságra.

A szörnyű, legalább hat ember halálával járó erőszakcselekmény elkövetőjével kapcsolatban olyan hírek is napvilágra kerültek, melyek szerint a támadó maga is tagja volt egykor a vallásközösségnek, csak kizárták onnan. A rendőrség azonban egyelőre semmilyen részletről nem számol be a sajtónak, így azt sem tudni, hogy hatan vagy nyolcan haltak-e meg a lövöldözésben, illetve mennyi lehet a sérült.

Palotás Petra Forrás: PROFOTO

A tragédia közelében él Palotás Petra, az RTL egykori műsorvezetője, akit sokan ma már elsősorban írónőként ismernek. A lövöldözés megdöbbentette és megrendítette a Németországban élő Palotást, aki saját Facebook-oldalán posztolt a történtekről, megosztva azt a részletet, hogy mindössze 15 percnyi távolságra laknak a lövöldözés helyszínétől – vette észre a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.