Szomorú oka van annak, hogy Morgan Freeman fél pár kesztyűben jelent meg az Oscar-gála színpadán

Oscar-gála fél pár kesztyű kesztyű Morgan Freeman Oscar autóbaleset kompressziós kesztyű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tavalyival ellentétben az idei Oscar-gálának nem volt olyan nagy visszhangja, ám ezt a szervezők talán egy cseppet sem bánták, ugyanis az előző esemény Will Smith pofonja miatt maradt emlékezetes. Az amerikai filmünnep viszont ennek ellenére szép számban szolgált meglepő és örömteli pillanatokkal.

Az Oscaron idén a Minden, mindenhol, mindenkor film alkotói örülhettek a leginkább, ugyanis a tizenegy jelölésből összesen hét díjat elnyertek, köztük a legjobb filmnek és a legjobb rendezésnek járó elismerést is. A gála azonban nemcsak a díjak és díjazottak, a köszönőbeszédek, ruhaköltemények és ételek miatt emlékezetes, hanem az olyan apróságok miatt is, melyek vagy szívet melengetőek, vagy szívszorítóak.

Az utóbbiak táborába sorolható az is, amikor a színészlegenda, Morgan Freeman színpadra lépett. Az Oscar-díjas sztár Margot Robbie oldalán jelent meg a közönség előtt, hogy megünnepeljék a Warner Bros. filmstúdió fennállásának századik évfordulóját. A kommentelők pedig szinte azonnal elárasztották a netet azt kérdezve, miért viselt Freeman csupán egyik kezén kesztyűt?

A LadBible kiderítette, hogy Morgan Freeman egy szomorú apropó miatt volt kénytelen viselni a fekete kesztyűt. A színész még 2008-ban szenvedett autóbalesetet, a jármű lesodródott az útról és felborult, a tűzoltók pedig hidraulikus vágógéppel szabadították ki a roncsok közül. A baleset során megsérült Freeman bal karja, emiatt nem tudja megfelelően használni a kezét. A kompressziós kesztyűre azért van szüksége, hogy segítse a kézfejében a véráramlást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.