Megint Harry herceg és Meghan miatt áll a bál: káoszba fulladhat miattuk a koronázás

Forrás: -- -
balhé királyi család káosz Meghan Markle koronázási ceremónia koronázás III. Károly Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nincs messze III. Károly koronázása, a szervezők gőzerővel dolgoznak azon, hogy minden rendben legyen, sőt tökéletes lehessen, ám úgy tűnik, ismét Harry és felesége okozza a legnagyobb problémát.

Rendkívül viharos volt az évkezdés a királyi család számára, ugyanis Harry herceg életrajzi könyve, a Tartalék rengeteg titkot felfedett és kiteregette a szennyest. Ezek után nem lett volna meglepő, ha III. Károly nem hívja meg a koronázási ünnepségre kisebbik gyermekét, ám az uralkodó mégis kiküldte a meghívót Harrynek és Meghannek is a szigetország nagyszabású eseményére.

Harry és Meghan

A pár azonban még hezitál, és nem biztos, hogy elmennek, ugyanis nem kaptak meghívást a Buckingham-palota erkélyére, oda, ahonnan az uralkodói család dolgozó tagjai köszöntik az alattvalókat. Harryék azonban szeretnének ott állni, sőt, mivel a koronázás napján, május 6-án lesz kisfiuk, Archie születésnapja, azt is el akarják érni, hogy legyen a palotában valamilyen kisebb fogadás, akárcsak egy rövid köszöntés is a gyermek tiszteletére.

Harry és Meghan gyermekeit nem hívták meg a koronázásra, nem véletlenül, ugyanis nagyon szigorú rend szerint zajlik majd a ceremónia. Egyesek szerint Harryék követelései miatt akár káosz is lehet a koronázás napján – írja a Blikk a New York Post cikke alapján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.