Hegyes Berci a barátnőjével vág neki az Ázsia Expressznek: Fannival utazik a táncos Mexikóba

Ázsia Expressz Dancing with the Stars Hegyes Berci Vágner Fanni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 a napokban leleplezte, hogy kik azok a sztárpárok, akik idén nekivágnak az embert próbáló realitynek. Ezúttal tizennégy híresség vállalkozik arra, hogy teljesítsék a vadonatúj, Mexikót és Guatemalát érintő távot.

Az egyik sztárpár valóban egy pár, ugyanis Hegyes Berci, a Dancing with the Stars kétszeres győztese a kedvese oldalán vesz részt a kalandban. A táncost szerelme, Vágner Fanni kíséri, akit először tavaly nyáron mutatott meg követőinek saját Instagram-oldalán.

Berci és Fanni mindössze tíz hónapja vannak együtt, de biztosak benne, hogy nem lesz semmilyen feszültség közöttük, ugyanis most, a hétköznapokban sem jellemző rájuk a veszekedés.

"Az Ázsia Expressz kihívásai biztosan próbára teszik az idegeinket, noha a mindennapjaink is igen zsúfoltak. De szerintem nagyon ki leszünk majd borulva. Ettől függetlenül úgy gondolom, egy játék sem ér annyit, hogy összevesszünk, és nincs az a pénz, amiért mi kígyót-békát kiáltsunk egymásra" – idézte Bercit a Blikk, aki a TV2 Play kamerái előtt mutatta meg a nagy nyilvánosságnak is barátnőjét, Fannit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.