"Még én magam sem tudom, hogy mi volt ez" - erős energiákat érzett Schoblocher Barbara Zámbó Jimmyként

Forrás: TV2 -
Zámbó Jimmy Sztárban sztár Schoblocher Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schoblocher Barbara Zámbó Jimmy bőrébe bújt a Sztárban sztár legutóbbi adásában, amivel meg is nyerte az adást. Az énekesnő elárulta, hogyan érezte magát a Királyként a színpadon.

A Sztárban sztár legutóbbi adásában Zámbó Jimmyt formálta meg Schoblocher Barbara, a Még nem veszíthetek című slágert énekelte el a show színpadán. Produkciójáról Zámbó Krisztián is elmondta véleményét, Barbi pedig az adás utén nyilatkozott arról, milyen érzés volt számára Zámbó Jimmy bőrébe bújni.

Schoblocher Barbara Zámbó Jimmyként erős energiákat érzett Forrás: TV2

"Még én magam sem tudom, hogy mi volt ez. Azt éreztem, hogy az emberek körülöttem is érzik, hogy egy nagyon furcsa kisugárzásom lett. Én nagyon szeretem ezt a dalt, szerintem gyönyörű, és olyan mély érzelmeket hoz ki az emberből, amikre a lehető legjobban próbáltam rácsatlakozni, és sikerült is rátalálnom olyan csatornákra, amilyen csatornákat tud nyitni ez a dal. Éreztem a tévénézők tekintetét magamon, bármilyen furcsán hangzik is. Attól is zaklatott lettem, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki már nincs köztünk, és őszintén sajnálom, hogy nem ismerhettem meg személyesen. Lehet, hogy ez pár nap múlva letisztul, de sikerült annyira átadnom magam a dalnak, hogy az ekkora hatással lehetett rám. Nagyon erős energiákat és rezgéseket éreztem" - mondta a Borsnak Barbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.