Kucsera Gábor a kisfiától kért engedélyt az Ázsia Expresszre: "Megkérdeztem, hogy elmenjek-e"

Forrás: Kucsera Gábor/Facebook -
Ázsia Expressz engedély Kucsera Gábor kisfia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor több társával együtt elindult, hogy megmérettesse magát az Ázsia Expressz következő évadában. Elárulta, kisfiától is kapott engedélyt a versenyzésre. 

Kucsera Gábor gyerekkori barátjával, Tóth Dáviddal indul az Ázsia Expressz következő évadában. Az egykori sportoló számára nagyon jó az időzítés, szeretne ugyanis elszakadni attól a helyzettől, ami a Tápai Szabinától való elválása miatt kialakult.

Kucsera Gábort elengedte a kisfia Forrás: Kucsera Gábor/Facebook

"Nem tagadom, jó lesz kiszakadni ebből a helyzetből, amiben hetek óta vagyunk. Talán mire hazaérek, mindenki napirendre tér afelett, ami Szabinával és velem történt. Távol az otthontól így igazán a próbatételre tudok majd koncentrálni" - árulta el a Borsnak Gábor, aki azt is elárulta, kisfia elengedte az útra.

"Szoros a kapcsolatom Benivel, ezért mindent megbeszélek vele. Most is megkérdeztem, hogy elmenjek-e erre a hosszú utazásra. Gondolkodás nélkül rábólintott: »Igen, mehetsz!« Ő mondta ki rá az áment! De megígértem neki, hogy sietek haza. Erre azt felelte: »Ne siess! Tudod, mi, Kucserák nem adunk fel semmit!«" - mondta Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.