Kiderült: meggyilkolták a Csornán holtan talált vállalkozót - egy 21 éves fiú a gyanúsított

dreamstime -
gyilkosság Csorna gyilkos gyanúsított rendőrség Debrecen emberölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life is megírta, Csornán egy lakótelepi lakásban holtan találtak egy 39 éves férfit. A  bűncselekmény gyanúja is felmerült.

Azóta kiderült, hogy a vállalkozót meggyilkoltálk.

A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével Veress Dominik Márk 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, a rendőrség keresi.

A rendőrség mindent megtesz az elkövető felkutatása és elfogása érdekében. A felderítő munka eredményességéhez kérjük az állampolgárok segítségét - írja a Police.hu.

Gyanúsított, Veress Dominik Márk, Police.hu, körözés Forrás: --

Jelentkezzen, aki ismeri a férfi jelenlegi tartózkodási helyét, vagy arról érdemleges információval rendelkezik. Jelentkezhetnek személyesen a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, vagy hívják a 06-96-417-329-es hívószámot. A névtelenség megőrzése mellett bejelentést tehetnek továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.