Anyja bogarat ültetett Matthew McConaughey fülébe: lehet, hogy Woody Harrelsonnal testvérek

Forrás: HBO -
Matthew McConaughey Woody Harrelson testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Matthew McConaughey és Woody Harrelson nemcsak jó barátok, külsőleg és belsőleg is hasonlítanak egymásra. Olyannyira, hogy Matthew szerint lehet, hogy valójában testvérek. 

Matthew McConaughey és Woody Harrelson barátsága legendás, nemcsak ők, de családjaik is közel állnak egymáshoz. Matthew gyerekei Woody bácsinak szólítják a színészt és fordítva. A róluk készült képeken pedig gyakran összekeverik őket a szeretteik. Ez azonban még nem indokolja azt, miért gondolja Matthew McConaughey, hogy testvérek lehetnek: erről egy podcastben beszélt a színész.

Woody Harrelson és Matthew McConaughey Forrás: HBO

"Néhány éve Görögországban arról beszélgettünk, milyen közel állnak egymáshoz a családjaink. Az anyám is ott volt és azt mondta, » Woody, én ismertem az apádat«" - mondta McConaughey, aki azt is hozzátette, az anyja nagyon kihangsúlyozta az "ismertem" szót, ami elgondolkotatta őket. Elkezdtek kutakodni a szüleik múltjában, és kiderült, hogy Woody Harrelson apja éppen katonai eltávozáson volt, amikor McConaughey szülei éppen másodszor váltak; valamint találtak olyan számlákat különböző texasi helyekről, ahol találkozhatott a két szülő. DNS-tesztre készülnek, hogy kiderüljön az igazság - írja a CNN.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.