Edzőteremben kaszabolt ártatlanokat két ismeretlen, nagy erőkkel nyomoz a rendőrség

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
edzőterem bűncselekmény támadás
Duisburg belvárosában két ismeretlen megtámadta a John Reed edzőterem látogatóit kedden este. Az ámokfutás során négy ember súlyosan megsérült, közülük hárman életveszélyesen. 

A helyszínen pánik tört ki, a rendőrség pedig lezárta a környéket és hajtóvadászatot indított az elkövetők ellen. A hatóságok több mint száz rendőrt mozgósítottak, terrorelhárító alakulatokat és helikoptereket is bevetettek, mesterlövészeket állítottak fel a belvárosi háztetőkön. A lakókat arra kérték, hogy ne menjenek ki az utcára.

A nyomozók szerint elképzelhető, hogy a sérültek között olyanok is vannak, akik csak megtámadott társuknak próbáltak segíteni és eközben sebesültek meg. A fegyverekről annyi ismert, hogy a támadók hosszabb kést vagy machetét használtak, legalábbis a sérülések alapján erre lehet következtetni. A rendőrség továbbra is keresi az elkövetőket – írja a Bors.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.